Skip to main content

Over Advil

Pijn kan altijd opeens optreden. Het ene moment voel je je nog prima en het volgende moment voel je je hoofd bonken of krijg je last van koorts of kiespijn. Pijn is vervelend en onaangenaam, maar het is wel belangrijk! Het is namelijk een waarschuwingssignaal: je lichaam zegt dat er iets aan de hand is. Toch kan je zelf veel doen om de pijn te verlichten of te laten verdwijnen.

Onze missie is om jouw pijn snel en effectief te verlichten, zodat je je niet belemmert voelt in je dagelijkse bezigheden en je weer verder kan gaan met de dingen die er écht toe doen. Dit doen we al meer dan 30 jaar. Wij geloven in kwaliteit, effectiviteit en eenvoud. Advil biedt daarom één oplossing voor verschillende soorten pijnen, beschikbaar in verschillende vormen en doseringen. Advil, de Nr 1. wereldwijd meest verkochte merk pijnstiller.1

Advil werkt snel en effectief

1. Snelle werking

Wordt sneller opgenomen dan een normale ibuprofen tablet. Dit komt omdat deze vloeibaar is verpakt in de speciale Liquid Cap technologie, die sneller oplost in je lichaam.

2. Effectieve werking

Advil bevat ibuprofen en werkt daarom effectief om je pijnklachten tegen te gaan. Advil werkt ook onstekingsremmend en koortsverlagend.

3. Geschikt voor verschillende soorten pijnen

Advil: één oplossing voor verschillende soorten pijnen, beschikbaar in verschillende vormen en doseringen. Zo heb je voor verschillende soorten pijn, geen verschillende soorten oplossingen nodig. Advil is geschikt voor onder andere hoofdpijn, rugpijn, kiespijn, menstruatiepijn, reumatische pijn, spierpijn, voor de verlichting van koorts en de symtomen van verkoudheid en griep. Advil Reliva Forte Liquid Caps is daarnaast ook geschikt bij migraine.

1. Nicholas Hall (verkopen 2023) Top 10 Global OTC merk pijnstillers

Hoe werkt Advil?

Er zijn veel verschillende pijnstillers beschikbaar die zonder recept verkrijgbaar zijn. Hiervan zijn er 2 soorten te onderscheiden:

1. Paracetamol, deze is in Nederland het meest bekend. Paracetamol is pijnstillend en koortsverlagend.

2. NSAID's (niet-steroïde anti-inflammatoire middelen) zijn pijnstillers die de pijn stillen en de koorts verlagen en ook de ontsteking remmen. Ze hebben een remmende invloed op de aanmaak van prostaglandines, de 'pijnstof' die de zenuwen prikkelt om een pijnsignaal af te geven. Door het remmen van de aanmaak van deze 'pijnstof', wordt de pijn dus verminderd. Advil bevat ibuprofen en is een voorbeeld van een NSAID.

Kwaliteit waarop je kunt vertrouwen

Om onze kwaliteit te waarborgen, handhaven we het volgende:

  • Alle producten van Advil ondergaan een zorgvuldige kwaliteitscontrole tijdens het productieproces.
  • Al onze grondstoffen worden onderworpen aan talloze kwaliteitscontroles.
  • Advil werkt alleen samen met leveranciers die vooraf zijn gecertificeerd en zorgvuldig zijn beoordeeld.
  • Onze leveranciers zijn onderhevig aan regelmatige inspecties en audits.

Elk Advil product moet deze kwaliteitscontroles doorstaan voordat het bij de winkel van uw keuze wordt geleverd.

Banner over advil